Μενού
Καλάθι

Δίσκος λείανσης διαμαντιών RUBI PRO-EDGER 20x20mm για την παραγωγή λοξοτμήσεων σε όλους τους τύπους κεραμικών πλακιδίων και Πέτρας Rubi 16956

Δίσκος λείανσης διαμαντιών RUBI PRO-EDGER 20x20mm για την παραγωγή λοξοτμήσεων σε όλους τους τύπους κεραμικών πλακιδίων και Πέτρας Rubi 16956
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
  • Rubinet
  • SKU: 164409
  • Κωδικός: 164409
105,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 84,68€

Δυνατότητα πληρωμής μέσω Apple Pay & Google Pay

    

Περιγραφή

Οι τροχοί λείανσης διαμαντιών RUBI PRO-EDGER  χρησιμοποιούνται για την παραγωγή λοξοτμήσεων και λοξών υψηλής ακρίβειας σε όλους τους τύπους κεραμικών πλακιδίων, φυσικής, τεχνητής ή συντηγμένης πέτρας με πάχος έως 15 ή 20 mm, στεγνά, ανάλογα με τον επιλεγμένο τροχό.

Η σειρά αποτελείται από διαφορετικούς τροχούς που σας επιτρέπουν να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Όλοι οι τροχοί λείανσης της σειράς RUBI PRO-EDGER έχουν σχεδιαστεί με κράμα σωματιδίων διαμαντιού κατασκευασμένο με την τεχνική της συγκόλλησης υπό κενό, η οποία εγγυάται υψηλή αντοχή στην τριβή και τη θερμοκρασία.


Το χοντρό τρίξιμο του τροχού TURBO TWIST μας επιτρέπει να ακονίσουμε την άκρη του υλικού, πιο γρήγορα, πριν δώσουμε το τελικό φινίρισμα χρησιμοποιώντας έναν τροχό λεπτής άμμου.

Οι τροχοί λείανσης με λεπτόκοκκο πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με το μέγιστο πάχος του τεμαχίου εργασίας: 15 ή 20 mm.

Η σωστή χρήση των διαφορετικών κοκκομετριών εγγυάται τη βέλτιστη απόδοση του προϊόντος και κυρίως επιτρέπει την απόκτηση λείων και ομοιογενών επιφανειών. Όλοι οι τροχοί λείανσης διαμαντιών RUBI PRO-EDGER προορίζονται αυστηρά για χρήση με το εξάρτημα RUBI PRO-EDGER για μίνι μύλοι. Συνιστάται η χρήση τροχών λείανσης RUBI PRO-EDGER σε ταχύτητες μεταξύ 9000 και 12000 σ.α.λ.

Η RUBI δεσμεύεται για την ποιότητα. Όλα τα προϊόντα και τα εργαλεία μας περνούν από μια σειρά από αυστηρές δοκιμές και αξιολογήσεις ποιότητας από έμπειρους επαγγελματίες.

Στη RUBI σήμερα γνωρίζουμε τη σημασία της αποτελεσματικότητας και της εξοικονόμησης χρόνου, γι' αυτό, όπως και οι υπόλοιπες σειρές στον κατάλογό μας, η σειρά τροχών λείανσης RUBI PRO-EDGER έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στον χρήστη αποδοτικότητα και εξοικονόμηση χρόνου.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.