Μενού
Καλάθι

Πολιτική Επιστροφών Προϊόντων

Στο Homepraktika μας ενδιαφέρει οι καταναλωτές μας να παραμείνουν ικανοποιημένοι για τις αγορές τους. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε μια εύκολη και άμεση διαδικασία επιστροφών.
 

Όλες οι επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει γίνει έλεγχος των προϊόντων που έχουν παραληφθεί εντός 48 ωρών.
 
Σε προϊόντα όπως νεροχύτες, απορροφητήρες, ντουζιέρες, νιπτήρες, γυάλινες καλύψεις, λεκάνες wc, πάγκους κουζίνας θα πρέπει να γίνεται έλεγχος  κατά την παραλαβή , παρουσία του μεταφορέα. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιστροφή.
 
Η επιστροφή αφορά επιστροφή χρημάτων για την αξία των προιώντων και όχι την αξία των μεταφορικών.
Σε περίπτωηση αποστολής αλλά μη παραλαβής της παραγγελίας τότε γίνεται επιστρφή μόνο η αξία των προιόντων και όχι των μεταφορικών

 

Προϊόντα που δεν υπάρχει δυνατότητα Επιστροφής - Αλλαγής:

 

 

 • Ρόλερ Σκίασης, Μεταλλικά Στόρια, Ξύλινα Στόρια, Υφασμάτινες Περσίδες, Σήτες διότι κατασκευάζονται στις ζητούμενες διαστάσεις.
 • Πάγκοι Κουζίνας
 • Καλύψεις - Αξεσουάρ Τζακιού
 • Κουρτινόξυλα Σφυρήλατα-Κουρτινόξυλα Πατίνες , Μετόπες ξύλινες- Μετόπες αλουμινίου
 • Ταπετσαρίες που έχουν εισαχθεί από το εξωτερικό
 • Μάσκουλα
 • Πόμολα πόρτας σε επίχρυσο, χαλκό, κόκκινο χρώμα, πατίνες, σφυρήλατα ή ειδικές παραγγελίες

Σε προϊόντα όπως Φωτοταπετσαρίες, Πίνακες- Καμβάδες και Διαχωριστικά χώρου δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας, επιστροφή ή Αλλαγή τους.
Σε όλα τα Χρώματα μετάλλων, ξύλου, τοίχου, τεχνοτροπίες, κιμωλίες, πατωμάτων, Λάδια, κεριά, Διαλυτικά, Διαβρωτικά, Σπρέι και Ειδικά χρώματα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία αλλαγή – επιστροφή.


Διαδικασία Επιστροφής

 • Συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων.

Στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας μας θα βρείτε τη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντων και αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, πατάτε Αποστολή. Μπορείτε να πατήσετε εδώ

 • Αφού ενημερωθούμε μέσω της Φόρμας για την επιστροφή, επικοινωνούμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της επιστροφής.
 • Έπειτα αποστέλλετε το προϊόν στην έδρα μας στην παρακάτω διεύθυνση:
Homepraktika
Σταθόπουλος Χρήστος και Σια ΟΕ
Ολυμπίων 15
ΤΚ 27100
Πύργος Ηλείας


Προσοχή! Σε περίπτωση που το προιόν που επιστρέφεται είναι ελαττωματικό* ή δεν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία ή δεν περιλαμβάνεται το αντίστοιχο παραστατικό (Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής πώλησης) τότε αυτό θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

 • Τέλος εφόσον παραληφθεί και ελεγχθεί το προϊόν, επικοινωνούμε μαζί σας για την επιστροφή των χρημάτων. 

* Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως κατά την αποστολή των προϊόντων προς επιστροφή, είναι απαραίτητο τα προϊόντα να συσκευάζονται πολύ καλά έτσι ώστε να παραλαμβάνονται στην αρχική τους κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν τα προϊόντα που παραλαμβάνουμε είναι χτυπημένα, δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή τους με αποτέλεσμα να αποστέλλονται πίσω στον αποστολέα με δική σας χρέωση.