Μενού
Καλάθι

Σπόγγοι Καθαρισμού Ξηράς Κοπής RUBI P60 από καουτσούκ EVA για καλύτερη προσαρμογή στο χέρι 55x90mm 61974

Σπόγγοι Καθαρισμού Ξηράς Κοπής RUBI P60 από καουτσούκ EVA για καλύτερη προσαρμογή στο χέρι 55x90mm 61974
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
  • Rubinet
  • SKU: 162914
  • Κωδικός: 162914
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,58€

Δυνατότητα πληρωμής μέσω Apple Pay & Google Pay

    

Οι σειρές από καουτσούκ με διαμάντια RUBI είναι ιδανικές για τραχύτητα και γυάλισμα άκρων, τόσο κοπής όσο και επιφανειών από φυσική πέτρα και κεραμικό πλακίδιο.

Τα διαμαντένια καρφιά από καουτσούκ RUBI είναι ημι-εύκαμπτα και το σώμα τους από καουτσούκ EVA επιτρέπει εξαιρετική προσαρμογή στο χέρι του χρήστη. Η περιοχή λαβής έχει μια πλευρική αυλάκωση που αυξάνει την εργονομία του μπλοκ και μειώνει την κούραση του χεριού κατά τη χρήση.

Τα διαμαντένια λαστιχένια καρφιά έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν χειροκίνητα σε περιοχές όπου η πρόσβαση με ηλεκτρικά εργαλεία είναι πολύ περίπλοκη, όπως εσωτερικές γωνίες, κοίλες περιοχές ή γωνίες και για τραχύτητα και εξομάλυνση πελεκητών ή αιχμηρών άκρων.

Για να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να ληφθεί υπόψη τόσο το είδος του υλικού όσο και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Τα διαμαντένια μπουλόνια από καουτσούκ RUBI μπορούν να χρησιμοποιηθούν στεγνά, αλλά συνιστάται η υγρή χρήση, είτε υγραίνοντας το βύσμα είτε παρέχοντας μια πηγή συνεχούς ψύξης.

Η σειρά των μπλοκ καουτσούκ διαμαντιών RUBI διατίθεται σε διαφορετικές κοκκομετρίες για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών στίλβωσης και φινιρίσματος. Είναι πολύ σημαντικό στις εργασίες στίλβωσης να πραγματοποιείται σταδιακή αποικοδόμηση χρησιμοποιώντας τους διαφορετικούς κόκκους διαδοχικά, ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο κόκκο έως τον μικρότερο.

Στις εργασίες αδροποίησης ή/και εξομάλυνσης των άκρων, η κίνηση του μπλοκ πρέπει να πηγαίνει, πάντα, από την κορυφή (πιο ορατή) προς τα κάτω. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο θρυμματισμού ή υλικής ζημιάς.

Οι λειτουργίες των διαφορετικών κοκκομετριών είναι:
#60, #120 και #200 για χονδροποίηση. #400 για γυάλισμα.

Για καλύτερο φινίρισμα, είναι απαραίτητο να είστε πιο επίμονοι με τους μεγαλύτερους κόκκους.

Οι διαστάσεις της πλάκας διαμαντιών των λαστιχένιων μαξιλαριών γυαλίσματος είναι 55x90 mm. Οι διαστάσεις του ελαστικού μπλοκ είναι 58x94x30 mm.


Αν αναζητάτε υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά δομικά υλικά, το Homepraktika.gr αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Στον εκτεταμένο μας κατάλογο, θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εργαλείων από κορυφαίους κατασκευαστές, για να διαλέξετε αυτό που χρειάζεστε.
Με μια πολυετή εμπειρία στον χώρο των δομικών υλικών, το Homepraktika.gr διασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων που έχετε ανάγκη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους επαγγελματίες της οικοδομής να έχουν ποιοτικά αλλά και οικονομικά υλικά για να καταφέρουν το αποτέλεσμα που έχουν σχεδιάσει και για αυτό όλα μας τα δομικά υλικά αλλά και τα εργαλεία είναι επιλεγμένα ώστε να συνδυάζουν, ποιότητα, αξιοπιστία και χαμηλές τιμές. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα στιβαρό και ανθεκτικό κτίριο, τα προϊόντα του Homepraktika.gr αποτελούν την απόλυτη επιλογή για να πετύχετε τον στόχο σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.