Μενού
Καλάθι

Πόμολα πόρτας με SWAROVSKI - STRAS

Για αυτούς που θέλουν να διαφέρουν από τα συνηθισμένα αυτή η σειρά σε πόμολα πόρτας με Swarovski - Stras είναι αυτό που ψάχνουν, πόμολα πόρτας ξεχωριστά που δίνουν την αίσθηση της μοναδικότητας στο χώρο σας, εντυπωσιάζοντας στην θέα τους και τους πιο απαιτητικούς. Βρείτε το δικό σας μοναδικό πόμολο με Swarovski ή και Stras και κλέψτε τις εντυπώσεις. Δείτε επίσης την μεγάλη μας ποικιλία σε Μπούλ εξώπορτας για μοναδική διακόσμηση που θα εντυπωσιάζει από την πρώτη κιόλας ματιά.
Κατασκευαστής: Convex Κωδικός: 108897
Πόμολο πόρτας (1τεμάχιο Μονό) Convex χειρολαβή με ροζέτα 1125-S24 σε Ματ ΧρώμιοΔιατίθεται σε: Ματ Χρώμιο.Συσκευασία: Περιλαμβάνει το πόμολο μαζί με τα επιστόμια,τον πίρο σύνδεσης και τις βίδες για προσαρμογή του πόμολου στην πόρτα. Προέλευσης: Ελληνικής κατασκευής της Convex. Υλικό Κα..
37,10€
Χωρίς ΦΠΑ:29,92€
Αποστολή σε 8-10 Εργάσιμες ημέρες
Κατασκευαστής: Convex Κωδικός: 527070
Πόμολα πόρτας (2τεμάχια Ζεύγος) Convex χειρολαβή με ροζέτα 1125-S24 σε Ματ ΧρώμιοΔιατίθεται σε: Ματ Χρώμιο.Συσκευασία: Περιλαμβάνει το πόμολο μαζί με τα επιστόμια,τον πίρο σύνδεσης και τις βίδες για προσαρμογή του πόμολου στην πόρτα. Προέλευσης: Ελληνικής κατασκευής της Convex. Υλικό ..
74,30€
Χωρίς ΦΠΑ:59,92€
Αποστολή σε 8-10 Εργάσιμες ημέρες
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)