Μενού
Καλάθι

Σφουγγάρι καθαρισμού Μαλακό Rubinet 20905 με διαστάσεις 20cm X 13 cm X 7cm

Σφουγγάρι καθαρισμού Μαλακό Rubinet 20905 με διαστάσεις 20cm X 13 cm X 7cm
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
  • Rubinet
  • Κωδικός: 156759
2,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,34€

Δυνατότητα πληρωμής μέσω Apple Pay & Google Pay

    

 

Με τη σειρά σφουγγαριών SUPERPRO, η RUBI προσφέρει στους κατασκευαστές κεραμικών πλακιδίων μία από τις πιο ποικίλες και ολοκληρωμένες σειρές στην αγορά.

Τα σφουγγάρια SUPERPRO χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και το μέγεθος τους, ειδικά προσαρμοσμένα για να διευκολύνουν τα στάδια καθαρισμού των εργασιών τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

Η σειρά σφουγγαριών RUBI SUPERPRO περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη και ποικίλη σειρά μοντέλων, προσαρμοσμένα σε κάθε περίπτωση

 


Αν αναζητάτε υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά δομικά υλικά, το Homepraktika.gr αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Στον εκτεταμένο μας κατάλογο, θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εργαλείων από κορυφαίους κατασκευαστές, για να διαλέξετε αυτό που χρειάζεστε.
Με μια πολυετή εμπειρία στον χώρο των δομικών υλικών, το Homepraktika.gr διασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων που έχετε ανάγκη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους επαγγελματίες της οικοδομής να έχουν ποιοτικά αλλά και οικονομικά υλικά για να καταφέρουν το αποτέλεσμα που έχουν σχεδιάσει και για αυτό όλα μας τα δομικά υλικά αλλά και τα εργαλεία είναι επιλεγμένα ώστε να συνδυάζουν, ποιότητα, αξιοπιστία και χαμηλές τιμές. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα στιβαρό και ανθεκτικό κτίριο, τα προϊόντα του Homepraktika.gr αποτελούν την απόλυτη επιλογή για να πετύχετε τον στόχο σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Προτεινόμενα αξεσουάρ

Κατασκευαστής: Raimondi Κωδικός: 155888
ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΓΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - RAIMONDIΧειρολαβή - 24 x 10 cm Αν αναζητάτε υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά δομικά υλικά, το Homepraktika.gr αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Στον εκτεταμένο μας κατάλογο, θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εργαλείων από κορυφαίους κατασκευα..
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,06€