Μενού
Καλάθι

Ξύστρα Σοβά Αλουμινίου με 8 Λεπίδες Rubi 72961 18" x 3 13/32" (455 x 86 χλστ.)

Ξύστρα Σοβά Αλουμινίου με 8 Λεπίδες Rubi 72961 18" x 3 13/32" (455 x 86 χλστ.)
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
  • Rubinet
  • Κωδικός: 166261
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€

Δυνατότητα πληρωμής μέσω Apple Pay & Google Pay

    

 

Περιγραφή

Ολοκληρώνοντας τη γκάμα των ξύστρων, η RUBI προσφέρει στους επαγγελματίες κατασκευαστές την ξύστρα σοβά αλουμινίου.

Αυτή η ξύστρα έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο για να παρέχει στους κατασκευαστικούς επαγγελματίες τη μέγιστη ελαφρότητα και αντοχή.

Η κλειστή και κεντραρισμένη λαβή καθιστά ένα συμμετρικό εργαλείο, ιδανικό για χρήση τόσο από δεξιόχειρες όσο και από αριστερόχειρες, ενώ παρέχει ένα πιο κεντραρισμένο εργαλείο που είναι πιο εύκολο στον έλεγχο και τον χειρισμό.


Χάρη στα 8 φύλλα του, επίσης από αλουμίνιο, μπορείτε να επιτύχετε τέλεια φινιρίσματα σε γύψινες επιφάνειες.

Η ξύστρα σοβά αλουμινίου RUBI έχει διαστάσεις 455 x 86 mm, καθιστώντας το ένα εύκολο στο χειρισμό εργαλείο που αποδίδει καλά.

Αυτή η σειρά αξεσουάρ, όπως και οι άλλες σειρές στον κατάλογό μας, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες εξοικονόμηση χρόνου και να αυξάνει την αποτελεσματικότητα στην εργασία τους. Στη RUBI γνωρίζουμε τη σημερινή σημασία της αποτελεσματικότητας και της εξοικονόμησης χρόνου, επομένως οι υπεύθυνοι ανάπτυξης προϊόντων μας εστιάζουν πολύ σε αυτές τις έννοιες όταν σχεδιάζουν νέα εργαλεία.

Η RUBI δεσμεύεται για την ποιότητα. Όλα τα προϊόντα και τα εργαλεία μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που διεξάγονται από έμπειρους επαγγελματίες. Θέλουμε όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στην αγορά να αναγνωρίζονται για την ποιότητα και την αντοχή τους. Αυτή η επιθυμία έχει κάνει την επωνυμία μας μία από τις πιο αξιόλογες για την παροχή ποιοτικών λύσεων σε επαγγελματίες επισκευής πλακιδίων και κατασκευών.

 

 


Αν αναζητάτε υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά δομικά υλικά, το Homepraktika.gr αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Στον εκτεταμένο μας κατάλογο, θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εργαλείων από κορυφαίους κατασκευαστές, για να διαλέξετε αυτό που χρειάζεστε.
Με μια πολυετή εμπειρία στον χώρο των δομικών υλικών, το Homepraktika.gr διασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων που έχετε ανάγκη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους επαγγελματίες της οικοδομής να έχουν ποιοτικά αλλά και οικονομικά υλικά για να καταφέρουν το αποτέλεσμα που έχουν σχεδιάσει και για αυτό όλα μας τα δομικά υλικά αλλά και τα εργαλεία είναι επιλεγμένα ώστε να συνδυάζουν, ποιότητα, αξιοπιστία και χαμηλές τιμές. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα στιβαρό και ανθεκτικό κτίριο, τα προϊόντα του Homepraktika.gr αποτελούν την απόλυτη επιλογή για να πετύχετε τον στόχο σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.