Μενού
Καλάθι

Ηλεκτρικός Αναδευτήρας με Ρυθμιζόμενο Ύψος Λαβής RUBI - RUBIMIX-16 ERGOMAX 24994 1600Watt

Ηλεκτρικός Αναδευτήρας με Ρυθμιζόμενο Ύψος Λαβής RUBI - RUBIMIX-16 ERGOMAX 24994 1600Watt
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
  • Rubinet
  • Κωδικός: 160562
220,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 177,42€

Δυνατότητα πληρωμής μέσω Apple Pay & Google Pay

    

Ο ηλεκτρικός αναμίκτης RUBIMIX-16 ERGOMAX είναι το καλύτερο παράδειγμα καινοτομίας και εργονομίας σε ένα προϊόν. Με το RUBIMIX-16 ERGOMAX, η RUBI παρουσιάζει τον πρώτο ηλεκτρικό μίξερ με ρυθμιζόμενο ύψος στην αγορά. Αυτό το RUBIMIX παρουσιάζει εργονομία τέλεια προσαρμόσιμη σε οποιονδήποτε χρήστη.

Εκτός από τη ρυθμιζόμενη ρύθμισή του, η λαβή RUBIMIX-16 ERGOMAX διαθέτει γεωμετρία που προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη άνεση χάρη στη λαβή της λαβής δύο υλικών.

Είναι ένας ιδανικός ηλεκτρικός αναμίκτης για τσιμεντοειδείς κόλλες, ρητίνες, χρώματα και άλλα υλικά, χάρη στον ισχυρό κινητήρα του 1600 W. Με αυτήν την ισχύ, το RUBIMIX-16 ERGOMAX εγγυάται ένα ομοιογενές μείγμα σε κάθε τύπο υλικού, συμπεριλαμβανομένων των συγκολλητικών πλακιδίων. κεραμικής τελευταίας γενιάς.

Ο κινητήρας με διπλή μόνωση προστατεύει τον χρήστη από πιθανά ηλεκτρικά συμβάντα.

Το κιβώτιο ταχυτήτων του RUBIMIX-16 ERGOMAX έχει 2 ταχύτητες, με εύρος λειτουργίας μεταξύ 0-580 rpm, στην πρώτη ταχύτητα και 0-800 rpm. για τη δεύτερη ταχύτητα.

Με αυτές τις ταχύτητες, ο χρήστης θα έχει την ασφάλεια ενός ομοιογενούς και ασφαλούς μείγματος, που θα ελέγχεται απευθείας από τον προοδευτικό διακόπτη. Το RUBIMIX-16 ERGOMAX περιλαμβάνει επίσης ένα κλείδωμα ασφαλείας που εμποδίζει τον ηλεκτρικό μίκτη να ξεκινήσει κατά λάθος εάν πατήσουμε κατά λάθος το διακόπτη.

Ο μέγιστος μίκτης Ø είναι 160 mm και περιλαμβάνει ράβδο ανάμειξης Ø 140 mm με τη γρήγορη σύνδεση FAST-IN (5 9/16 "), αποκλειστικά για το RUBI. Το σύστημα FAST-IN επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει τη ράβδο ανάμειξης χωρίς τη χρήση εργαλείων, γρήγορα και εύκολα (στην έκδοση με μια βαλίτσα η συμπεριλαμβανόμενη ράβδος είναι Ø 140 mm (5 9/16 ")).

Εάν ο χρήστης προτιμά τη χρήση μιας τυπικής ράβδου, το RUBIMIX-16 ERGOMAX έχει σύνδεση M14 με σπείρωμα.

Εξοπλισμένο με καλώδιο μήκους 3 μέτρων.

Με μόνο 4,6 κιλά. βάρος, το RUBIMIX-16 ERGOMAX από τη RUBI είναι μία από τις ελαφρύτερες επιλογές στην αγορά.

Στο σχεδιασμό όλων των προϊόντων RUBI, η ομάδα R & D RUBI, αποτελούμενη από μηχανικούς και επαγγελματίες από διάφορα μέρη του κόσμου, ήταν ζωτικής σημασίας. Το γεγονός ότι λαμβάνουμε πληροφορίες από πολλά μέρη του κόσμου μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε ένα παγκόσμιο όραμα της επιχείρησης και τις ανάγκες των επαγγελματιών προκειμένου να σχεδιάσουμε εργαλεία προσαρμοσμένα σε κάθε αγορά.

Λαβή ρυθμιζόμενο σε ύψος. Εργονομία προσαρμόσιμη σε κάθε χρήστη.

Ισχυρός κινητήρας 1600W για μεγαλύτερη χωρητικότητα ανάμιξης και υψηλή αξιοπιστία.

Νέα και βελτιωμένη λαβή. Άνεση και σταθερότητα.

Γρήγορη σύνδεση συστήματος FAST-IN. Αλλαγή ράβδου χωρίς εργαλεία.

Υλικά

Για τσιμεντοειδείς κόλλες, ρητίνες, χρώματα και άλλα υλικά.

Χαρακτηριστικά

Ηλεκτρικό κονίαμα μίξερ ισχυρό 1600 W.

Διπλή μόνωση.

Κιβώτιο ταχυτήτων με 2 ταχύτητες (1η 0-430 σ.α.λ. / 2η 0-570 σ.α.λ.).

Προοδευτικός διακόπτης (κανονισμός R.P.M.)

Ø μέγιστο μίξερ: 160 mm.

Κουπί ανάμειξης Ø 140 mm. Περιλαμβάνεται FAST-IN (5 9/16 ").

Άμεσος σύνδεσμος σπειρώματος για μίξερ με φινίρισμα M14. Βάρος: 4,6 κιλά. Ηλεκτρικό καλώδιο: 3 m.
Αν αναζητάτε υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά δομικά υλικά, το Homepraktika.gr αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Στον εκτεταμένο μας κατάλογο, θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εργαλείων από κορυφαίους κατασκευαστές, για να διαλέξετε αυτό που χρειάζεστε.
Με μια πολυετή εμπειρία στον χώρο των δομικών υλικών, το Homepraktika.gr διασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων που έχετε ανάγκη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους επαγγελματίες της οικοδομής να έχουν ποιοτικά αλλά και οικονομικά υλικά για να καταφέρουν το αποτέλεσμα που έχουν σχεδιάσει και για αυτό όλα μας τα δομικά υλικά αλλά και τα εργαλεία είναι επιλεγμένα ώστε να συνδυάζουν, ποιότητα, αξιοπιστία και χαμηλές τιμές. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα στιβαρό και ανθεκτικό κτίριο, τα προϊόντα του Homepraktika.gr αποτελούν την απόλυτη επιλογή για να πετύχετε τον στόχο σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.