Μενού
Καλάθι

Εργαλείο Χάραξης Γραμμών σε Τεχνοτροπίες GIORGIO GRAESAN TIRARIGHE

Εργαλείο Χάραξης Γραμμών σε Τεχνοτροπίες GIORGIO GRAESAN TIRARIGHE
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
  • Giorgio Graesan And Friends
  • Κωδικός: 529092
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Δυνατότητα πληρωμής μέσω Apple Pay & Google Pay

    

Εργαλείο Χάραξης Γραμμών σε Τεχνοτροπίες GIORGIO GRAESAN TIRARIGHE.

Ιδανικό εργαλείο για την δημιουργία-χάραξη γραμμών σε τεχνοτροπίες MURO Naturale & ISTINTO αλλά και άλλων τεχνοτροπιών. Το εργαλείο αυτό επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει και να διαμορφώσει γραμμές με ακρίβεια και έκφραση, προσθέτοντας έναν διακοσμητικό ή εκφραστικό χαρακτήρα στο έργο του. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο χάραξης, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ η δυνατότητα προσαρμογής της πίεσης και της γωνίας ενισχύει τον βαθμό ελέγχου που έχει ο χρήστης κατά τη δημιουργία διαφόρων πάχους γραμμών και σχημάτων.

Η ευελιξία και η ευκολία χρήσης αυτού του εργαλείου καθιστούν την διαδικασία της χάραξης γραμμών προσιτή και δημιουργική, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την εκφραστικότητα και την δημιουργία τεχνοτροπίών.

 

Αν αναζητάτε υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά δομικά υλικά, το Homepraktika.gr αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Στον εκτεταμένο μας κατάλογο, θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εργαλείων από κορυφαίους κατασκευαστές, για να διαλέξετε αυτό που χρειάζεστε.
Με μια πολυετή εμπειρία στον χώρο των δομικών υλικών, το Homepraktika.gr διασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων που έχετε ανάγκη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους επαγγελματίες της οικοδομής να έχουν ποιοτικά αλλά και οικονομικά υλικά για να καταφέρουν το αποτέλεσμα που έχουν σχεδιάσει και για αυτό όλα μας τα δομικά υλικά αλλά και τα εργαλεία είναι επιλεγμένα ώστε να συνδυάζουν, ποιότητα, αξιοπιστία και χαμηλές τιμές. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα στιβαρό και ανθεκτικό κτίριο, τα προϊόντα του Homepraktika.gr αποτελούν την απόλυτη επιλογή για να πετύχετε τον στόχο σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.