Μενού
Καλάθι

Ερασιτεχνικό Πιστόλι Κόλλας για ράβδο κόλλας Ø 7 mm Glue gun hobby Bison

Ερασιτεχνικό Πιστόλι Κόλλας για ράβδο κόλλας Ø 7 mm Glue gun hobby Bison
 • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
 • Bison
 • Κωδικός: 154488
13,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,05€
3,43€ / μήνα με finloup logoμάθε περισσότερα

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΟΛΛΑΣ

ΠΙΣΤΟΛΙ

Πιστόλι κόλλας για χρήση σε χόμπυ και διακόσμηση.

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 • Θερμοκρασία τήξης: 165°C
 • Ροή κόλλας: 8g/min
 • Ισχύς: 20W
 • Ισχυρό, γρήγορο και απλό
 • Διαφανής κόλληση
 • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες
 • Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως +70°C
 • Δεν συρρικνώνεται, δεν παλιώνει
 • Χωρίς διαλύτες
 • Ανθεκτικό σε υπεριώδες φώς, σκόνες πλυσίματος και απορρυπαντικά
 • Καλή ηλεκτρική μονωτική ικανότητα
 • Πλήρωση ρωγμών

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

Κολλάει πολλά πορώδη και μη πορώδη υλικά σε δευτερόλεπτα, όπως ξύλο, διάφορα πλαστικά, ύφασμα, χαρτόνι, κεραμικά, γυαλί, κλπ. μεταξύ τους ή με άλλα υλικά. Διαθέτει υψηλή ικανότητα τήξης και είναι κατάλληλο για εργασίες τύπου "κάν' το μόνος σου" και όλες τις επισκευές στο σπίτι. Κολλάει σχεδόν όλα τα υλικά γρήγορα, με ακρίβεια, μόνιμα και αξιόπιστα. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μπουκέτα από αποξηραμένα λουλούδια, διακοσμητικές κορνίζες (για φωτογραφίες) και μακέτες. Πολυλειτουργικό. Ιδανική για χόμπι και διακόσμηση.

 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το πιστόλι θερμόκολλας, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας. Η τήρησή τους θα μειώσει την πιθανότητα πρόκλησης ακούσιου τραυματισμού λόγω εγκαύματος ή ηλεκτροπληξίας.

Προσωπική ασφάλεια

Η επαφή με το καυτό ακροφύσιο ή τη λιωμένη κόλλα μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Να διατηρείτε πάντα τη συσκευή μακριά από παιδιά. Μην επιχειρείτε ποτέ να επιταχύνετε τη διαδικασία ψύχρανσης, κρατώντας το πιστόλι κάτω από τη βρύση. Να το αφήνετε πάντα να κρυώσει με φυσικό τρόπο. Ελέγχετε τακτικά το καλώδιο για βλάβες ή ρωγμές. Για λόγους ασφαλείας, μην χρησιμοποιείτε το πιστόλι κόλλας, αν έχει υποστεί βλάβη.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Οι περιοχές προς κόλληση πρέπει να είναι στεγνές, καθαρές, χωρίς σκόνη και λιπαρότητα. Εάν κριθεί απαραίτητο, εκτραχύνετε τις λείες επιφάνειες προτού εφαρμόσετε την κόλλα για καλύτερη εφαρμογή.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες χρήσης

Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το πιστόλι θερμόκολλας, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας. Τοποθετήστε το πιστόλι στο σφιγκτήρα και συνδέστε το στην πρίζα. Εισαγάγετε τη ράβδο κόλλας Ø 7 mm στο πιστόλι κόλλας και αφήστε να προθερμανθεί για 5 λεπτά. Πιέστε τη σκανδάλη για να εφαρμόσετε κόλλα στο σκληρότερο υλικό και μην τοποθετείτε πολύ λεπτό στρώμα. Πιέστε γερά τα μέρη εντός 15-20 δευτερολέπτων. Η σύνδεση είναι στερεή και μπορεί να φορτωθεί εντός 2 λεπτών (ανάλογα με το πάχος του στρώματος κόλλας). Η τελική κολλητική ισχύς επιτυγχάνεται μετά από 2 ώρες. Σημαντικό: Εισαγάγετε εγκαίρως μια νέα ράβδο κόλλας πίσω από την παλιά για να αποφύγετε υπερθέρμανση. Αποφύγετε την επαφή με το καυτό ακροφύσιο. Όταν το πιστόλι δεν χρησιμοποιηθεί για 60 λεπτά ή περισσότερο, αποσυνδέστε το τροφοδοτικό καλώδιο από την πρίζα. Εφαρμόστε την κόλλα σε σταγόνες στα εύκαμπτα υλικά και σε σταγόνες ή κουκκίδες στα σκληρά υλικά. Οι μεγαλύτερες επιφάνειες είναι πιο δύσκολο να συγκολληθούν, επειδή η κόλλα μπορεί να στερεοποιηθεί, προτού εφαρμοστεί σε ολόκληρη την επιφάνεια. Η κολλητική ισχύς επιτυγχάνεται στο μέγιστο όταν τα μέρη ενώνονται, μόλις εφαρμοστεί η κόλλα. Μετά από τη φόρτωση ενός νέου φυσιγγίου, αφήστε το πιστόλι να προθερμανθεί ξανά.

Σημεία προσοχής

 • Το εργαλείο αυτό πρέπει να τοποθετείται στη βάση του, όταν δεν χρησιμοποιείται. Προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους μόνο. Ποτέ μην αφήνετε το πιστόλι κόλλας χωρίς επιτήρηση, εάν είναι ακόμα θερμό ή εάν είναι συνδεδεμένο με την παροχή ρεύματος. Ορισμένα υλικά είναι ευαίσθητα στη θερμότητα και μπορεί να υποστούν φθορά από το θερμό ρύγχος ή ακόμα και από τη θερμόκολλα. Ποτέ μην αφαιρείτε τις ράβδους κόλλας από το πιστόλι κόλλας, καθώς αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο μηχανισμό. Μην τοποθετείτε ποτέ άλλα αντικείμενα στο πιστόλι κόλλας εκτός από τις συνιστώμενες ράβδους κόλλας.
 • Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε αυτό το πιστόλι κόλλας κοντά σε εύφλεκτα υλικά. Μην χρησιμοποιείτε το πιστόλι κόλλας σε εκρηκτικά περιβάλλοντα.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες / υπολείμματα

Τα κατάλοιπα κόλλας μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με μηχανικά μέσα.

Συνθήκες αποθήκευσης

Μετά τη χρήση, αφήστε το πιστόλι κόλλας να κρυώσει εντελώς προτού το φυλάξετε. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το πιστόλι κόλλας πρέπει να φυλάσσεται σε στεγνό και ασφαλές μέρος, όπου δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.