Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε, ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και λόγω τις καθυστέρησης παράδοσης των δεμάτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες couriers, οι παραγγελίες μπορεί να καθυστερήσουν 5 - 8 μέρες.
Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το homepraktika και λυπούμαστε για την καθυστέρηση..
BLACK FRIDAY -10% ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Κωδικός επικοινωνίας: 153598

Στεγανοποιητική κόλλα που μπορεί να βαφτεί μετά από 30 λεπτά - ακρυλική μαστίχη Bison 300ml

 • Κατασκευαστής: Bison
 • Κωδικός:
 • Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
 • 2,60€

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Στεγανοποιητικό που μπορεί να βαφτεί μετά από 30 λεπτά.

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 • Μπορεί να βαφτεί μετά από 30 λεπτά
 • Απλώνεται εύκολα
 • Εύκολη εφαρμογή
 • Ανθεκτικό στην υγρασία
 • Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες εύρους από -20°C έως +75°C
 • Πολύ καλή απόδοση ψεκασμού
 • Αδιάβροχο μετά την πλήρη στερεοποίηση
 • Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες
 • Για εσωτερική και εξωτερική χρήση
 • Μόνιμα ελαστοπλαστικό (μέγ. ελαστικότητα 12,5%)
 • Άριστη πρόσφυση χωρίς αστάρι
 • Τα φρέσκα υπολείμματα αφαιρούνται με νερό

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

Κατάλληλο για τη στεγανοποίηση ενώσεων με ελάχιστη κίνηση, αρμών και ρωγμών σε κουφώματα θυρών και παραθύρων, περβάζια παραθύρων, προκατασκευασμένα στοιχεία, σκάλες, σοβατεπί, τοίχους, γυψοσανίδες, ταβάνια, κυματοειδείς πλάκες και σωληνώσεις. Είναι επίσης κατάλληλο για τη σφράγιση ρωγμών και σχισιμάτων σε εσωτερικούς τοίχους. Κολλά σε τούβλα, (σπογγώδες) σκυρόδεμα, εφαρμογές τοιχοποιίας, γύψινα, ξύλο, γυαλί, κεραμικά πλακίδια, μέταλλο και άκαμπτο PVC. Δεν κολλά σε επιφάνειες από άσφαλτο, πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο, PTFE και σιλικόνη.

 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Εφαρμόστε μόνο σε θερμοκρασίες μεταξύ +5°C και +40°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή, χωρίς σκόνη, σκουριά και λιπαρότητα.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

Για καλύτερη πρόσφυση σε πορώδεις (εξαιρετικά πορώδεις) επιφάνειες, πρέπει να τις καλύπτετε πρώτα με αραιωμένο διάλυμα ακρυλικού (1 μέρος στεγανοποιητικού προς 2 μέρη νερού). Για καλύτερα αποτελέσματα, καλύψτε τα άκρα των ενώσεων με ταινία κάλυψης. Φροντίστε η ένωση να έχει πλάτος τουλάχιστον 6 mm. Για ενώσεις πλάτους έως 12 mm, βεβαιωθείτε ότι το βάθος της ένωσης είναι 6 mm. Σε περίπτωση πλατύτερων ενώσεων, το βάθος της ένωσης πρέπει να ανέρχεται στο μισό του πλάτους της. Αφαιρέστε την ταινία κάλυψης αμέσως μετά την εφαρμογή.

Εργαλεία

Χρησιμοποιήστε το Power Pistol για να εφαρμόσετε το περιεχόμενο της φύσιγγας και το πολυεργαλείο Multi Tool για να ανοίξετε τη φύσιγγα και να λειάνετε το στεγανοποιητικό.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Διαχείριση / προετοιμασία φύσιγγας

Χρησιμοποιήστε ένα πιστόλι σιλικόνης για να χειριστείτε τη φύσιγγα. Ανοίξτε τη φύσιγγα κόβοντας το πλαστικό στόμιο στην επάνω πλευρά του σπειρώματος με ένα αιχμηρό μαχαίρι. Βιδώστε το ακροφύσιο και κόψτε το στο επιθυμητό πλάτος.

Οδηγίες χρήσης

Περιστρέψτε το πλαστικό ρύγχος του σωληναρίου και αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη από αλουμίνιο. Τοποθετήστε ξανά το ρύγχος και κόψτε υπό γωνία στο επιθυμητό άνοιγμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, καλύψτε τα άκρα των ενώσεων με ταινία κάλυψης. Φροντίστε το πλάτος της ένωσης να είναι μεταξύ 4 mm και 20 mm. Αποφύγετε την συγκόλληση τριών όψεων γεμίζοντας την ένωση με αφρώδες κορδόνι υποστήριξης σφράγισης αρμών ή μια στρώση πολυαιθυλενίου. Γεμίστε την ένωση ομοιόμορφα με το στεγανοποιητικό και στρώστε την επιφάνεια μέσα σε 10 λεπτά με μια υγρή σπάτουλα ή το πολυεργαλείο Bison Multi Tool. Αφαιρέστε την ταινία κάλυψης αμέσως μετά την εφαρμογή. Θα δημιουργηθεί κρούστα μετά από 15 περίπου λεπτά. Η σιλικόνη μπορεί να βαφτεί μετά από 30 λεπτά με χρώματα υδατικής βάσης και μετά από 2 ώρες με χρώματα βάσης διαλύτη.

Σημεία προσοχής

Το στεγανοποιητικό είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες μετά την πλήρη στερεοποίησή του. Μετά από 30 λεπτά θα δημιουργηθεί αρκετά σταθερή κρούστα που μπορεί να βαφτεί. Το στεγανοποιητικό συρρικνώνεται καθώς στεγνώνει. Η βαφή με μη ελαστικό χρώμα μπορεί να προκαλέσει σχισίματα εξαιτίας της συρρίκνωσης του στεγανοποιητικού.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες / υπολείμματα

Αφαιρέστε τα υγρά υπολείμματα αμέσως με νερό. Τα ξεραμένα υπολείμματα στεγανοποιητικού μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με μηχανικά μέσα.

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάξτε σε καλά σφραγισμένη συσκευασία σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: Στεγανοποιητική κόλλα που μπορεί να βαφτεί μετά από 30 λεπτά - ακρυλική μαστίχη Bison 300ml, 153598, Κόλλες - Σφραγιστικά - Σιλικόνες - Στόκοι

logo
2102207995 6983377995
Είμαστε δίπλα σας, καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε!

Στο homepraktika γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε πόμολα, κουρτινόξυλα ή ρόλερ σκιάσης μέσα από εκατοντάδες μοντέλα και πάρα πολλές αποχρώσεις και διαφορετικές προδιαγραφές.