Κωδικός επικοινωνίας: 154217

Κόλλα στιγμής σε δοχείο με δοσομετρητή για εύκολη και ακριβή εφαρμογή SUPER GLUE ROCKET LIQUID Bison 3 G

 • Κατασκευαστής: Bison
 • Κωδικός:
 • Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
 • 4,90€

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 • Ακριβής δοσολογία σταγόνα σταγόνα, δεν στάζει - δεν χύνεται
 • Σε βολική συσκευασία με δοσομετρητή: ένα πάτημα - μία σταγόνα
 • Εξαιρετικά γρήγορη
 • Εξαιρετικά ισχυρή
 • Διαφανής

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

Ιδανικό για κολλήσεις σε μικρές επιφάνειες (δεν είναι ιδανική για μεγάλες επιφάνειες). Κολλάει πολλά πλαστικά όπως σκληρό PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο), ABS (ακρυλονιτρίλιο-βουταδιένιο-στυρόλιο, στυρόλιο ανθεκτικό στις κρούσεις), PS (πολυστερενίου), ακρυλική ρητίνη (Plexiglas®), πολυανθρακικό (Makrolon®), φαινολικές ρητίνες (Bakelite®) , ελαφρά και βαρέα μέταλλα), πορσελάνη, κεραμικά, καουτσούκ και ξύλο. Μόνο εν μέρει κατάλληλο για γυαλί (μετά από μια χρονική περίοδο ο δεσμός γίνεται εύθραυστος, προκαλώντας την αποδυνάμωση του).

 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Συνθήκες εργασίας

Να μην αφαρμόζεται σε θερμοκρασίες κάτω από +10°C.

Προσωπική ασφάλεια

Οι κυανοακρυλικές κόλλες σκληραίνουν εξαιρετικά γρήγορα υπό την παρουσία υγρασίας (όπως υγρασία του αέρα, υγρασία στο δέρμα, εφίδρωση, σμήγμα, δάκρυα). Για το λόγο αυτόν, πρέπει να προσέχετε κατά τη χρήση, ειδικότερα όσον αφορά τα παιδιά και την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Όμως ακόμα και χωρίς επεξεργασία, οι κυανοακρυλικές κόλλες διαλύονται φυσικά με το χρόνο.

Απαιτήσεις επιφάνειας

Τα υλικά που θα κολληθούν θα πρέπει να είναι καθαρά, στεγνά και απαλλαγμένα από σκόνη, σκουριά και λίπη καθώς και να εφάπτονται καλά.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών

 • Τυχόν σκόνη, λάδια, λίπη, κερί ή παράγοντες διαχωρισμού θα πρέπει να αφαιρούνται σχολαστικά από τις επιφάνειες που πρόκειται να κολληθούν. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να τρίψετε τα μέρη μερικές φορές με κατάλληλους διαλύτες, όπως ακετόνη (αν αυτό ενδείκνυται για το υλικό – πρώτα ελέγξτε!).
 • Για τα μέταλλα και κράματα μετάλλων είναι συνήθως αρκετό να εκτραχύνετε την επιφάνεια, χρησιμοποιώντας σμυριδόχαρτο ή με τρίψιμο ή βούρτσισμα.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Διαχείριση / προετοιμασία φύσιγγας

Για να τρυπίσετε τη μεμβράνη, στρέψτε ολόκληρο το καπάκι δεξιόστροφα πάνω στο σωλήνα. Ξεβιδώστε το καπάκι για να φανεί το απλικατερ - έτοιμο!

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε την κόλλα απευθείας από το δοχείο, χρησιμοποιώντας το ακροφύσιο όσο το δυνατόν λεπτότερα στη μία πλευρά (πάρα πολύ κόλλα επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία σκλήρυνσης!). Πιέστε τα μέρη μαζί αμέσως. Ανάλογα με την εφαρμοζόμενη ποσότητα κόλλας και το υλικό, η κόλλα πολυμερίζεται μέσα σε 60 δευτερόλεπτα σε συνθετική ρητίνη και συνδέει τα δύο μέρη πολύ δυνατά. Όταν κολλάτε σε χαμηλή υγρασία, ο χρόνος ωρίμανσης μπορεί να μειωθεί σημαντικά σε ένα από τα εξαρτήματα που πρόκειται να συναρμολογηθούν. Τα καλύτερα αποτελέσματα συγκόλλησης επιτυγχάνονται σε θερμοκρασία δωματίου. Οι βασικές επιφάνειες που αντιδρούν επιταχύνουν τη σκλήρυνση της κόλλας, οι αντιδρώσες επιφάνειες (π.χ. ξύλο, κεραμικά, πορσελάνη, δέρμα) την επιβραδύνουν. Μετά την χρήση καθαρίστε το ακροφύσιο με ξηρό χαρτί κλείστε το σωληνάριο με το καπάκι.

Συμβουλή

 • Εάν κολλήσει το δέρμα, βρέξτε όσο το δυνατόν περισσότερο με ζεστό νερό και σαπούνι και αφιρέστε προσεκτικά χωρίς να χρησιμοποιήσετε δύναμη. Ενυδατώστε το δέρμα μετά.
 • Μια άλλη δυνατότητα είναι να τρίβετε τα δάχτυλα σε ζεστό νερό και να πιέζετε μεταξύ τους ένα συνδετήρα ή ένα καλώδιο. Μετά από λίγο ώρα τα δάχτυλα μπορούν να χωριστούν. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ασετόν ή αφαιρετικό βερνικιού νυχιών. Καθώς οι οργανικοί διαλύτες απομακρύνουν επίσης τα λίπη, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κρέμα χεριών μετά. Αν παραμείνουν τυχόν σημεία κόλλας, αυτά μπορούν να καθαριστούν με ελαφρόπετρα. Σε περίπτωση που το προϊόν ψεκαστεί στα μάτια ή στο στόμα, τα μάτια ή το στόμα πρέπει να διατηρούνται ανοιχτά και να ξεπλένονται με άφθονο νερό. Εάν είναι απαραίτητο, ζητήστε ιατρική συμβουλή.
 •  
 • Λόγω των ιδιαίτερων αναθυμιάσεων που δημιουργούνται από τις κυανοακρυλικές συγκολλητικές ουσίες, συνιστάται να αερίζεστε καλά τους χώρους όταν χρησιμοποιείτε σχετικά μεγάλες ποσότητες.

Σημεία προσοχής

Σημείωση: Η στιγμιαία κόλλα περιέχει κυανοακρυλικό. Επικίνδυνο: κολλάει το δέρμα και τα βλέφαρα μαζί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν έχει συμβεί επαφή με το δέρμα, αποφύγετε τις αναγκαστικές προσπάθειες απομάκρυνσης της κόλλας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το δέρμα απορρίπτει αυτόματα την κόλλα. Στη συνέχεια, πλύνετε το δέρμα με νερό. Εάν η κόλλα έχει καταλήξει στα μάτια, τότε κρατήστε τα βλέφαρα ανοιχτά, ξεπλύνετε αμέσως με νερό και συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Ξεχωρίστε τα δεμένα δάχτυλα με το να τα βυθίζετε καλά μέσα στο νερό και στη συνέχεια κυλήστε ένα μολύβι μεταξύ τους.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Λεκέδες / υπολείμματα

Αφαιρέστε αμέσως το υγρό υπόλειμμα κόλλας με ένα στεγνό ύφασμα ή παρόμοιο. Μετά τη σκλήρυνση είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε τα υπολείμματα κόλλας. Η ακετόνη θα διαλύσει την κόλλα (πολύ αργά).

Συνθήκες αποθήκευσης

Φυλάσσετε σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου. Η αποθήκευση σε θερμοκρασία κάτω από +5°C (στο ψυγείο) διασφαλίζει μέγιστη διάρκεια διατήρησης.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: Κόλλα στιγμής σε δοχείο με δοσομετρητή για εύκολη και ακριβή εφαρμογή SUPER GLUE ROCKET LIQUID Bison 3 G, 154216, Κόλλες - Σφραγιστικά - Σιλικόνες - Στόκοι

logo
2102207995 6983377995
Είμαστε δίπλα σας, καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε!

Στο homepraktika γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε πόμολα, κουρτινόξυλα ή ρόλερ σκιάσης μέσα από εκατοντάδες μοντέλα και πάρα πολλές αποχρώσεις και διαφορετικές προδιαγραφές.