Κωδικός επικοινωνίας: 154441

Κόλλα για ποντίκια Άοσμη κατάλληλη και για κατσαρίδες και μυρμήγκια 135gr

  • Κατασκευαστής: DuroStick
  • Κωδικός:
  • Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες ημέρες
  • 3,20€

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ.

Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής.

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 9:00 - 17:00

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Επίσης ισχύει ότι για παραγγελίες για 

Κουρτινόξυλα άνω των 100 €, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Για Πόμολα άνω των 100€, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή - Χρώμα Συμπυκνωμένη κόλλα - Ημιδιάφανο λευκό Χημική βάση Πολυμερή του βουτενίου
Φιλικό προς το περιβάλλον, δεν περιέχει διαλύτες

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

To περιεχόμενο του σωληναρίου είναι αρκετό για 3 παγίδες. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Διατηρείται σε καλά κλεισμένες συσκευασίες, για τουλάχιστον 36 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ Το προϊόν δεν χρειάζεται κάποια επισήμανση επικινδυνότητας βάσει της ισχύουσας ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Συνιστάται όμως να διατηρείται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή, δείχνοντας το κουτί ή το σωληνάριο.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ισχυρή κόλλα υψηλής θιξοτροπίας, άοσμη, άχρωμη, μη τοξική, άφλεκτη, απόλυτα ασφαλής και εύκολη στη χρήση, σε μορφή σωληναρίου. Παγιδεύει με τη μέθοδο της άμεσης ακινητοποίησης ποντίκια, αρουραίους, κατσαρίδες και άλλους ανεπιθύμητους επισκέπτες, αποτρέποντας τη διαφυγή τους και απαλλάσσοντας από την παρουσία τους κάθε χώρο στον οποίο εφαρμόζεται. Διατηρεί την κολλητική της ιδιότητα για αρκετό διάστημα χωρίς να ξεραίνεται, ενώ δεν επηρεάζεται από την υγρασία, το νερό και τη θερμότητα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η DUROSTICK ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΛΛΑ

τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κατοικήσιμους ή μη, στους οποίους έχει εντοπιστεί η παρουσία ποντικιών ή εντόμων. Στη γεωργία μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση φυτών και δένδρων, εμποδίζοντας την αναρρίχηση των τρωκτικών καθώς και την παρουσία εντόμων που καταστρέφουν τους καρπούς π.χ. αμπέλια με σταφίδες, σταφύλια κ.ά. Κατάλληλη και για την καταπολέμηση της βαμβακάδας των πεύκων, αρκεί να τοποθετηθεί πιο ψηλά στον κορμό για να μην αποτελέσει παγίδα για σκύλους και γάτες. Ιδανική και για τους μελισσοκόμους για τη δημιουργία παγίδας για σφήκες και σκούρκους με δόλωμα εντόσθια ψαριών ή σαρδέλα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Σε πιθανά σημεία διέλευσης καθώς και περιμετρικά σε τοίχους, τοποθετήστε τεμάχια διαστάσεων 15x15cm από χαρτόνι ή λεπτό ξύλο. Πιέστε το σωληνάριο έτσι ώστε το περιεχόμενό του να σχηματίσει κυκλικές ή παράλληλες γραμμές και τοποθετήστε στο κέντρο της παγίδας λίγο τυρί, ξηρούς καρπούς, ζάχαρη κ.ά. για δόλωμα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Αν κάποιο τρωκτικό ή έντομο μπορέσει να αποδράσει με ή χωρίς την παγίδα, είναι καταδικασμένο γιατί έχει πάρει μαζί του και ένα μέρος κόλλας είτε στα πόδια είτε στα φτερά του. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Σε περίπτωση επαφής με τα χέρια ή τα ρούχα, χρησιμοποιήστε white spirit ή οινόπνευμα. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Xαρτοκιβώτιο 25 σωληνάρια των 135gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: Κόλλα για ποντίκια Άοσμη κατάλληλη και για κατσαρίδες και μυρμήγκια 135gr, 154440, Κόλλες - Σφραγιστικά - Σιλικόνες - Στόκοι

logo
2102207995 6983377995
Είμαστε δίπλα σας, καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε!

Στο homepraktika γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε πόμολα, κουρτινόξυλα ή ρόλερ σκιάσης μέσα από εκατοντάδες μοντέλα και πάρα πολλές αποχρώσεις και διαφορετικές προδιαγραφές.